Adverteren

laptop-en-krant
Klik hier om meer informatie op te vragen

De Utrechtse Sportkrant is een nieuwe sportkrant die in september 2016 voor het eerst het daglicht zag.

‘Wij hebben iets met sport’ en hebben het streven mensen de sportzaal in en de sportvelden op te krijgen in de avonden en het weekend, of langs de lijnen en op de tribune vrienden en familie aan te moedigen. Omdat sport leuk en gezond is, maar ook omdat het sociale aspect een regio bindt. Daarom.

Wij brengen dagelijks nieuws en schrijven achtergrondverhalen over lokaal sportnieuws, bekende en onbekende sporten, over verenigingen, vrijwilligers en sportbeleid.

De krant wordt elke vier weken in een grote oplage verspreid bij grote evenementen, onze abonnees, sportverenigingen en ligt bij winkels in de provincie Utrecht. Onze distributiepunten zijn onder meer te vinden in de stad Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Montfoort, Zeist, Harmelen, Bilthoven, Vianen, IJsselstein, Schalkwijk, Breukelen, Woerden, Nieuwegein, Zeist en Utrechtse Heuvelrug.

Daarnaast worden er vaak losse edities van de krant besteld en thuis bezorgd bij geïnteresseerden.

 

Zowel in de krant als online zijn diverse mogelijkheden om te adverteren. Dagelijks worden nieuwsberichten op sociale media gedeeld, waarin de adverteerders ook worden opgenomen. Voor meer informatie kijkt u in onderstaande folder of stelt u uw vraag via advertentie@utrechtsesportkrant.nl

 

Adverteren in de Utrechtse Sportkrant januari 2020def