Beachvolleybal Eredivisie op Lucas Bolwerk

Beachvolleybal Redactie

Op 2 en 3 juni streden internationale teams om de titel op het Lucasbolwerk in Utrecht en bij Irene Beach in Bilthoven. De vierde ronde van de Eredivisie werd in het Utrechtse zonnetje afgewerkt. De beide Utrechtse topdeelnemers Robert Meeuwsen en Madelein Meppelink werden met hun eigen partners derde in het klassement.

Bij de vrouwen werd Madelein Meppelink uit Rhenen derde samen met haar teamgenoot Sanne Keizer. Eerste werd het duo Marleen Ramond-van Iersel / Joy Stubbe.

Ook Robert Meeuwsen uit Nieuwegein was samen met Alexander Brouwer goed voor brons. Bij de mannen waren Jasper Bouter / Christiaan Varenhorst te sterk voor de overige teams en namen de eerste plek in.

 

 

Beachvolleybal Tour

Volgend weekend gaat de tour verder in Leeuwarden, om daarna achtereenvolgens Eindhoven, Heerenveen, Groningen, Zaanstad en eind juli Vrouwenpolder aan te doen. Op 24 en 25 augustus vindt dan nog het NK Beachvolleybal in Scheveningen plaats.

Het EK Beachvolleybal doorkruist de Nederlandse tour en vindt van 15 t/m 22 juli plaats waarbij ook wedstrijden in Utrecht gespeeld zullen worden.