Beperkt publiek welkom bij wedstrijden Quick

Honkbal/Softbal Redactie

Na een geslaagde pilot met ‘Testen voor Toegang’ van 20 tot en met 30 mei zorgen nieuwe versoepelingen er nu voor dat ook dit weekend publiek welkom is bij de hoofdklassewedstrijden honkbal en softbal bij Amersfoortse club BSC Quick. Op zaterdag mogen 50 toeschouwers om 13u de softbalwedstrijd tegen ROEF! bijwonen en op zondag wordt er om 14u gehonkbald tegen Silicon Storks waar 250 toeschouwers mogen kijken. Voor beide wedstrijden zijn nog plaatsen beschikbaar.

Voor de wedstrijden honkbal en softbal moeten de toeschouwers zich vooraf ingeschreven hebben. Bij sommige verenigingen moet een negatief testbewijs overlegd worden, bij Quick is dat niet het geval.

 

Hoofdklasse

Dit weekend spelen in de softbal hoofdklasse de teams Hoofddorp Pioniers – Onze Gezellen, Olympia Haarlem – Sparks Haarlem, Quick Amersfoort – ROEF! en Tex Town Tigers – Amsterdam Pirates tegen elkaar.

In de hoofdklasse honkbal staan er series tussen Curaçao Neptunus – L&D Amsterdam, Hoofddorp Pioniers – HCAW en Quick Amersfoort – Silicon Storks op het programma.