Bram van Hamersveld vervangt Peter Moens bij ’t Goy

Voetbal Redactie

Na twintig jaar voetbaltrainer te zijn geweest stopt Peter Moens in die rol bij vv 't Goy. Hij zal volgend seizoen toetreden tot de technische commissie waar hij een duidelijke strategie wil gaan uitwerken. Via de club laat hij weten structuur over het te voeren beleid te willen bereiken: 'Waar willen we naartoe, hoe gaan we dat doen'. Bram van Hamersveld zal Moens opvolgen als hoofdtrainer van de selectie. De Houtenaar heeft dertien jaar in het eerste van 't Goy gespeeld en heeft voor drie seizoenen bij de club getekend.

Moens in de nieuwsbrief van ’t Goy: ‘Ik kies ervoor om toch wat te blijven doen bij de club en niet langs de lijn te gaan staan, omdat ik denk dat ik nog wat kan toevoegen aan de club. Met mijn ervaring en kennis hoop ik de club te kunnen ondersteunen en trainers en spelers te helpen nog beter te worden.’