Bridgecompetities in district Utrecht worden hervat

Bridge Redactie

District Utrecht hoopt sommige regionale bridgecompetities toch nog fysiek te kunnen volbrengen. Het versoepelen van de coronaregels maakt het mogelijk weer in de zaal te gaan bridgen, al zijn nog niet alle lokaliteiten volledig geopend. Voor de verschillende parencompetitie in het district worden live speelmomenten ingepland, zodat toch nog een promotie- en degradatieregeling kan worden toegepast.

Ook de bekercompetitie zal worden hervat. Wanneer beide teams ermee instemmen kunnen bekerwedstrijden ook online worden afgewerkt. De districtsviertallencompetitie (voor teams) wordt wel stopgezet. Het districtsbestuur heeft gepeild of er belangstelling bestaat voor een extra competitie, maar de animo daarvoor is te gering.

Wel gaat de ‘central avond’ op 13 april door, zij het in een andere opzet. Het plan bestaat er een gezellig toernooi van te maken, waarop dan tevens verschillende prijzen worden uitgereikt. De ingeplande speelmomenten van de diverse competitie zijn te vinden op de kalender van district Utrecht.

Naar aanleiding van de afgelopen corona-maatregelen zoals een lockdown heeft het bestuur besloten om voor volgend seizoen zo min mogelijk activiteiten te plannen in de maanden december en januari.