BSC Quick komt nog net tekort in hoofdklasse

Honkbal/Softbal Redactie

Na zes wedstrijden staat het Amersfoortse Quick op een zesde plek in de hoofdklasse honkbal, waarin acht clubs uitkomen. Afgelopen weekend werd er tweemaal gewonnen (3-2 en 4-7) van de Storks, de laatste wedstrijd zondag ging met een minimaal verschil naar de Hagenaars. Met 13-14 waren ze net iets te sterk. De Storks staan momenteel op een zevende plek in het klassement. Utrechter Tijmen Takke, die zowel in Amersfoort als in het Amerikaanse Arizona speelt, was ook present op het veld.

In de eerste speelronde speelde Quick tegen HCAW, waar de verschillen minimaal bleken. Toch moest er tweemaal verlies en eenmaal een gelijkspel genoteerd worden: 4-3, 5-6 en 7-7. Op 6 augustus begint het drieluik tegen en in Amsterdam dat momenteel een vijfde plek in het klassement bezet. Neptunus uit Rotterdam staat bovenaan en zal op 20 augustus de tegenstander van Quick zijn.

De wedstrijden in de hoofdklasse zijn dit seizoen voor het eerst live te volgen via honkbal.nu en terug te kijken via youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=ccEGLbZY_rk&feature=emb_err_woyt

 

Het Utrechtse UVV komt uit in de overgangsklasse, het tweede honkbalniveau van Nederland. Daarin staat het momenteel op een vijfde plek (van de 12) na twee gewonnen en twee verloren wedstrijden.