David Fokker gaat talenten bij Dalto begeleiden

Korfbal Redactie

David Fokker wordt met ingang van het nieuwe seizoen toegevoegd aan de staf van hoofdcoach Barry Schep. Binnen de staf gaat hij de rol van talententrainer vervullen. Fokker is geen onbekende bij Dalto, waar hij in het verleden al actief was in diverse commissies, in het bestuur en als trainer van onder anderen de A1. Fokker zal in de nieuw gecreëerde functie talenten individueel begeleiden zodat zij zich sneller en optimaal kunnen gaan ontwikkelen, aldus de club.

Hoofdcoach Barry Schep is erg content met de komst van David: ‘We maken enorme stappen op diverse vlakken binnen de club. Deze stap zit al langer in mijn hoofd en wordt nu realiteit. Talenten krijgen straks de aandacht die ze verdienen. Dalto heeft al één van de beste jeugdopleidingen en krijgt nu ook een van de beste talentenprogramma’s van Nederland.’

Met het vertrek van Ruud van de Hoef naar ODIK, waar hij aan de slag gaat als hoofdtrainer, zal naast David ook nog een nieuwe trainer voor het tweede team worden toegevoegd aan de staf, welke nu bestaat uit Barry Schep, Jesper Oele en David Fokker.