De Haar wederom beste 9-holes golfclub

Golf Redactie

Golfers hebben de Utrechtse Golfclub de Haar opnieuw uitgeroepen tot de Beste 9-holes Golfclub van Nederland. Leadingcourses.com reikt in 2018 ook Golfers' Choice Awards uit voor Beste Golfclub, Beste Golfbaan, Beste Par-3 Golfbaan, Beste Prijs-Kwaliteitverhouding en Meest Gastvrije Golfclub. De Golfers’ Choice ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 350.000 beoordelingen op Leadingcourses.com van golfers uit binnen- en buitenland.

Voorzitter Paul Janssen van Golfclub De Haar laat in een reactie weten zeer content te zijn met de uitverkiezing tot Beste 9-holes Golfclub: Wij zijn enorm verheugd dat wij voor het tweede jaar op rij gekozen zijn tot beste 9-holes club van het land. Het sterkt ons om vol energie door te gaan met de verdere ontwikkeling van de club en de uitbreiding naar 18 holes. Wij zien de uitverkiezing als een groot compliment aan iedereen die bij de club betrokken is. Dank ook aan alle gasten die de moeite genomen hebben om een beoordeling te schrijven na een bezoek aan onze club.

In de ranglijst van Beste 9-holes Golfclub worden tal van facetten meegewogen, zoals de golfbaan zelf, de algemene indruk van de club, het onderhoud, voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk hier de ranking van de Beste 9-holes golfclubs