Debutant hoofdklasse Scherpenzeel treft sterke regiogenoot DHSC

Voetbal Redactie

Vandaag heeft de KNVB de competitieschema’s van de top van het amateurvoetbal voor het seizoen 2020-2021 bekendgemaakt. De tweede, derde divisie en de hoofdklasse spelen in het weekend van 5 en 6 september hun eerste speelronde. Voor de debutant in de hoofdklasse VV Scherpenzeel staat in september het eerste duel tegen een regiogenoot op het programma: op 12 september mag de club uit Scherpenzeel het in Utrecht opnemen tegen het sterke DHSC, dat onder leiding staat van Gert Kruys, Rick Testa La Muta en Wesley Sneijder.

Op 26 september treedt debutant Sportlust’46 in haar tweede thuisduel in de derde divisie zaterdag aan tegen het taaie en gretige DOVO uit Veenendaal. Dat is voor de Woerdense formatie meteen een serieuze krachtmeting waaruit zal blijken of zij in deze divisie een rol van betekenis kunnen gaan spelen.

Tot slot treffen op 4 oktober in de derde divisie zondag twee oude bekenden elkaar. USV Hercules ontvangt dan vv Hoogland, waarbij Hercules gebrand zal zijn zich te revancheren voor de uit handen gegeven overwinning van vorig seizoen. Twee enorme fouten in de verdediging zorgden ervoor dat de Utrechters de punten moesten delen met de club uit Hoogland.