Drie Utrechtse cricketspelers opgenomen in Academy squad

Cricket Redactie

Cricket coach Ryan Campbell heeft zijn selecties voor de winter bekendgemaakt. Voordat de techniektrainingen bij VRA in Amsterdam en VOC in Rotterdam van start gaan, wordt er de komende maanden vooral veel aan de conditie van de spelers gewerkt. In het voorjaar staat de uitgestelde tour naar Namibië op de agenda, waar een aantal ODI's en T20's gespeeld zullen worden. De zogenaamde Winter squad kent geen deelnemers die voor een Utrechtse club uitkomen. Kampong mag drie spelers naar de Academy squad afvaardigen.

Pierre Jacod, Kertan Nana en Alex Roy komen uit voor de club uit Utrecht en maken deel uit van de tienkoppige selectie Academy squad.

Campbell: ‘Zowel de Winter Squad als de Dutch Academy Squad laten het groeiende talent van het Nederlandse cricket goed zien. Het samenstellen van een selectie wordt voor ons dan ook steeds moeilijker. De Academie, die zal werken met James Hilditch, Peter Borren en ikzelf, zit boordevol talent en we kijken ernaar uit om met deze jongens samen te werken tijdens de winter. Shariz Ahmad wordt in de ploeg vergezeld door landgenoten U / 19s Aryan Dutt, Pierre Jacod en voormalige U / 19s-spelers Boris Gorlee, Niels Etman en Arnav Jain. We zijn erg toegewijd om deze selectie door te laten stromen naar de senioren en die toekomst ziet er goed uit.’

De tour is uiteraard afhankelijk van de dan geldende Covid-19 maatregelen en beperkingen.