En de linkermiddenvelder is: Marco Cabo

FC Utrecht elftal van de halve eeuw Redactie

De nieuwe positie is bekend: met een overweldigende meerderheid van 87% is Marco Cabo verkozen tot linkermiddenvelder in het FC Utrecht Elftal Van De Halve Eeuw. De man die op 19-jarige leeftijd in het betaalde voetbal debuteerde en in zijn voetbalcarrière 269 wedstrijden voor de Domstelingen zou spelen. Op 13 februari 1980 komt hij voor de laatste keer uit voor FC Utrecht, waarna hij bij SC Amersfoort aan de slag gaat. In '82 wordt deze club failliet verklaard en gaat Cabo aan de slag in de horeca.

Sommige stemmers voor het Elftal Van De Halve Eeuw hadden een andere mening: 6% vond dat Frans Adelaar de beste man op de linkermiddenvelder positie was. Een derde plek is voor Urby Emanuelson, de inmiddels 33-jarige Amsterdammer die sinds juli 2017 voor FC Utrecht speelt.

We gaan de verkiezing verder met de rechtsbuiten. Later deze week kan er weer gestemd worden op deze website.

We stellen het zeer op prijs als u uw keus een beetje wilt toelichten. Dat kunt u doen op: elftalkeuze@utrechtsesportkrant.nl of via het reactieformulier op de website.

 


Lees hier wie de Centrale MiddenvelderRechtermiddenvelderde Linksbackhet Centrale Duode Rechtsback en de Keeper Van De Halve Eeuw zijn geworden.