En de linksbuiten is… Rob de Wit

FC Utrecht elftal van de halve eeuw Redactie

Met de verkiezing van Rob de Wit op de linksbuiten positie zijn de elf veldposities van het FC Utrecht Elftal van de Halve Eeuw compleet. De speler die in de bloei van zijn leven op 22-jarige leeftijd getroffen werd door een hersenbloeding en daarmee een abrupt einde aan zijn voetbalcarrière zag komen, kreeg 40% van de stemmen. Dries Mertens was de favoriet voor deze plek bij 25% van de stemmers, gevolgd door Dave van den Bergh, die veruit de meeste wedstrijden voor de Domstedelingen op de linksbuitenpositie speelde.

Zondag openen we de stembussen voor de laatste plek, deze keer buiten de lijnen. Een elftal kan immers niet zonder een trainer/coach. FC Utrecht heeft een mooie rij namen voorbij zien komen waaruit gekozen kan worden.

We stellen het zeer op prijs als u uw keus een beetje wilt toelichten. Dat kunt u doen op: elftalkeuze@utrechtsesportkrant.nl of via het reactieformulier op de website.


Lees hier wie de Spits, RechtsbuitenLinkermiddenvelderCentrale MiddenvelderRechtermiddenvelderde Linksbackhet Centrale Duode Rechtsback en de Keeper Van De Halve Eeuw zijn geworden.