En de rechtsbuiten is… Dirk Kuijt

FC Utrecht elftal van de halve eeuw Redactie

De nieuwe positie is bekend: met 33% van de stemmen is Dirk Kuijt verkozen tot de 'beste rechtsbuiten' in het FC Utrecht Elftal Van De Halve Eeuw. De voormalig huisschilder wordt ontdekt wanneer hij in de voorhoede bij Katwijk speelt. Ton van der Linden, die als scout het 'goudhaantje' ontdekte:  ‘Een gouden gozer voor een trainer, leergierig, bereid te luisteren, nooit beledigend en bovendien een aardige jongen.'

Op een tweede plek is Gyrano Kerk gekozen. De aanvaller speelt nu nog steeds bij de Utrechtse hoofdmacht. De top drie wordt gecomplementeerd door Hans Visser, met 17% op die plek verkozen.

We gaan de verkiezing verder met de centrale positie, de spits. Vanaf 9 juni kan er weer gestemd worden op deze website. We stellen het zeer op prijs als u uw keus een beetje wilt toelichten. Dat kunt u doen op: elftalkeuze@utrechtsesportkrant.nl of via het reactieformulier op de website.


Lees hier wie de Linkermiddenvelder, Centrale MiddenvelderRechtermiddenvelderde Linksbackhet Centrale Duode Rechtsback en de Keeper Van De Halve Eeuw zijn geworden.