En de spits is… Leo van Veen

FC Utrecht elftal van de halve eeuw Redactie

Met liefst 69% van de stemmen is Leo van Veen verkozen tot spits in het FC Utrecht Elftal van de Halve Eeuw. De man die bijna 500 wedstrijden in de eredivisie speelde, het gros daarvan voor DOS en FC Utrecht. 'Uiteraard is de beste spits Leo van Veen', aldus een onzer lezers Lisette. Ze vult aan: 'Heeft de meeste Utrechtse doelpunten ever gescoord, zoals een echte spits ook hoort te doen'.

John van Loen behaalde met 12% van de stemmen een tweede plek. Michael Mols neemt de derde plek in, hij wist 8% van de stemmen binnen te halen.

We gaan de verkiezing verder met de laatste positie in het veld, de linksbuiten. Vanaf 21 juni kan er weer gestemd worden op deze website. We stellen het zeer op prijs als u uw keus een beetje wilt toelichten. Dat kunt u doen op: elftalkeuze@utrechtsesportkrant.nl of via het reactieformulier op de website.


Lees hier wie de Rechtsbuiten, LinkermiddenvelderCentrale MiddenvelderRechtermiddenvelderde Linksbackhet Centrale Duode Rechtsback en de Keeper Van De Halve Eeuw zijn geworden.