Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

030HOOPS

5 november 2017 09:00-12:00

Gratis

Op zondag 5 november organiseert Utrecht Basketball een ochtend die in het teken staat van verbinding en inclusie: 030HOOPS. Utrecht Basketball is het initiatief waarin SVO Basketball, SC Antilope en UBALL samenwerken om onze mooie sport binnen en buiten Utrecht stevig op de kaart te zetten.

Met de inzet van Utrechters met een vluchtelingenachtergrond gaan we tussen 9.00 uur en 12.00 uur een positieve ochtend neerzetten. Sport is bij uitstek een middel om mensen bij elkaar te brengen, om mensen met verschillende achtergronden te leren kennen en om die manier je sociale leven te verrijken. Dat is voor iedereen belangrijk, en zeker voor Utrechters die hier nog maar net wonen en hun weg aan het vinden zijn.

Wat gaan we doen?
Het programma bestaat uit twee delen. Tussen 9.30 uur en 11.00 uur kunnen de jongste basketballers in ons midden (tot U12) oefenen met dribbelen, schieten, passen en andere vaardigheden. Deze clinic wordt verzorgd door een combinatie van coaches van Utrecht Basketball en Utrechters met een vluchtelingenachtergrond. Hierna wordt op het centercourt van Sportcentrum Oudenrijn een wedstrijd gespeeld tussen de Internationals en SVO Basketball MSE2. Er is de hele ochtend een DJ aanwezig, dus je kunt rekenen op een geweldige basketball-sfeer.

Hoe kun je meedoen?
Ben je jonger dan 12 en speel je graag basketball? Meld je dan aan via de link. Daarbij kun je ook aangeven of je kans wilt maken om bij de vier basketballers te horen die als gastspeler mee mogen spelen bij de wedstrijd tussen Internationals en SVO MSE2. De aanmelding is open tot en met vrijdag 27 oktober. Uiterlijk donderdag 2 november wordt bekend gemaakt wie de gelukkigen zijn die mee mogen spelen. Dit wordt bepaald door een willekeurige loting.

Met dank aan de gemeente Utrecht zijn er geen kosten aan de deelname verbonden. We hopen dat jullie allemaal komen en deze ochtend tot een feest maken met ons!

Programma
9.00 uur Inloop
9.15 uur Opening en warming-up
9.30 uur Basketball-clinic (4 onderdelen)
10.45 uur Groepsfoto
11.00 uur Internationals – SVO MSE2
12.00 uur Einde

 

Aanmelden: https://goo.gl/forms/3XxWSASKlvywAe4s1

Locatie

Sportcentrum Oudenrijn
Europaweg 48
Utrecht, 3451 HG Nederland
+ Google Maps