Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aangepaste sportdag Wilnis

17 maart 2018 10:00-13:00

Team Sportservice provincie Utrecht organiseert in opdracht van gemeente De Ronde Venen op zaterdag 17 maart 2018 een Aangepaste Sportdag in Wilnis. Verenigingen uit deze gemeente die sportaanbod hebben voor mensen met een beperking bieden tijdens de sportdag verschillende clinics aan. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod in de gemeente en met de verenigingen. Sporten is immers voor iedereen!

Meedoen is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot 8 maart via www.teamsportservice.nl/derondevenen.

 

Voor wie?
Het doel van de sportdag is om iedereen over de drempel te helpen om daadwerkelijk te gaan sporten, zowel tijdens de sportdag als na de sportdag. De aangepaste sportdag is voor iedereen (kinderen, jongeren, volwassenen en 60-plussers) met een beperking en/of chronische aandoening uit gemeente De Ronde Venen of omliggende gemeenten.

 

Programma

Deelnemers kunnen kiezen zich inschrijven voor maximaal vier verschillende clinics. Het aanbod tijdens de dag bestaat uit: zitvolleybal, zithonkbal, judo, badminton, hockey, loopfietsen, darten & sjoelen, zitgymnastiek en tafeltennis.
Uniek Sporten

Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en of bewegen, maar geen idee waar hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld.

 

Meer informatie

Met vragen over de Aangepaste sportdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel van Team Sportservice provincie Utrecht via 06-10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Aanmelden is verplicht en kan via de e-mail, telefonisch of digitaal via www.teamsportservice.nl/derondevenen. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan contact met haar worden opgenomen.

Gegevens

Datum:
17 maart 2018
Tijd:
10:00-13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.teamsportservice.nl/derondevenen

Organisator

Team Sportservice Provincie Utrecht
Site:
https://www.teamsportservice.nl/

Locatie

Willisstee
Pieter Joostenlaan 24
Wilnis, Nederland
+ Google Maps