Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ASICS NK Atletiek

13 juli 2017-16 juli 2017

De ASICS NK Atletiek keren na 12 jaar terug naar Utrecht, met als meest in het oog springende onderdeel polsstokhoogspringen op het Vredenburg op donderdag 13 juli. Atletiekbaan Maarschalkerweerd is van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli het decor van de overige disciplines. 

In 2017 organiseren de gezamenlijke Utrechtse verenigingen U-Track, Phoenix en Hellas Utrecht de NK Atletiek op atletiekbaan Maarschalkerweerd. Het programma zal uit drie dagen bestaan met, wellicht, onderdelen onder de rook van De Dom in downtown Utrecht.

NK Atletiek

Het programma zal uit vier dagen bestaan met, op de donderdag, een heuse polsstok arena op het Vredenburg. Niemand minder dan oud wereldkampioen en meervoudig Nederlands Kampioen polsstokhoogspringen Rens Blom is volledig toegewijd aan dit bijzondere evenement. Als ambassadeur en co-host is hij donderdag 13 juli op het Vredenburg plein te vinden om de Nederlandse top naar extreme hoogtes te supporten.

Met op donderdag 13 juli het polsstokspektakel op het Vredenburgplein en van 14 tot en met 16 juli de andere disciplines op atletiekbaan Maarschalkerweerd, zijn dit dé twee unieke venues om de Nederlandse toppers te volgen.

 

Gegevens

Begin:
13 juli 2017
Einde:
16 juli 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.atletiek.nl/asics-nk-atletiek

Organisator

U-Track, Phoenix en Hellas Utrecht

Locatie

Maarschalkerweerd
Mytylweg 79
Utrecht , 3585 LK Nederland
+ Google Maps