Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Batizado 2018

13 april 2018-15 april 2018

Jaarlijks organiseert Casca Dura een groot Capoeira evenement voor alle leerlingen, maar er zijn ook onderdelen voor andere geïnteresseerden in deze Braziliaanse vechtkunst. De Batizado zal dit jaar plaatsvinden op 13 t/m 15 april in Utrecht. Tijdens dit evenement kunnen leerlingen drie dagen lang workshops volgen, gegeven door bijzondere gastdocenten uit het buitenland. 

Affiche

Er zijn steeds diverse workshops tegelijkertijd; voor kinderen, jongeren en volwassenen, voor beginners en gevorderden. Ook zijn er op zaterdag en zondag gratis workshops voor peuters, ouders, kinderen met een bepeking, en andere belangstellenden (alle leeftijden).

Het weekend zal worden afgesloten met een ‘Batizado’. Dit is een ceremonie waarbij leerlingen hun eerste of volgende graduatie ontvangen, en er een spectaculaire culturele show vertoond zal worden. Dit onderdeel is tevens voor publiek toegankelijk.

Grijp je kans om een stukje kennis en ervaring van deze Mestres op te doen!

Inschrijving
Er is een website voor de inschrijving van het evenement, de kaartverkoop voor de graduatie uitreiking op zondagmiddag, en het programma-overzicht.
Via deze speciale site kun je je inschrijven.
Ook kun je gelijk de kaarten bestellen voor het publiek dat bij de graduatie uitreiking op zondagmiddag komt kijken.

Publiek
Al het publiek ouder dan 12 jaar (dus ouders, andere familie, vrienden, kennissen e.d.) heeft een entreekaart nodig voor de graduatie uitreiking op zondag 15 april. De kaarten kosten Euro 5,- per stuk (kinderen t/m 12 jaar gratis). Je kunt deze ook via het inschrijfformulier bestellen. We rekenen erop dat jullie je uiterste best doen om zoveel mogelijk mensen uit te nodigen! Ouders, andere familieleden, vrienden, kennissen, buren, etc. De kaarten dienen ook vóór 14 maart besteld te worden.
Ouders die dit weekend ook op andere momenten willen kijken bij de workshops zijn van harte welkom, vrije entree. Doe ook vooral mee met de gratis workshops die speciaal voor ouders en andere belangstellenden worden georganiseerd.

 

Gegevens

Begin:
13 april 2018
Einde:
15 april 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.cascadura.nl/

Organisator

Casca Dura
E-mail:
info@cascadura.nl
Site:
http://www.cascadura.nl/

Locatie

Sporthal Hoograven
Verlengde Hoogravenseweg 203
Utrecht, 3523 KJ Nederland
+ Google Maps