Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van het aangespannen paard

26 mei 2018

gratis

Sinds de eerste editie in 1990 is de Dag van het Aangespannen Paard uitgegroeid tot een van Nederlands grootste mensportevenementen. Op deze dag staat de mensport centraal en geven bijna alle takken van de aangespannen sport acte de présence. Naast een spectaculaire minimarathon, dressuur- en vaardigheidswedstrijd en concoursrubrieken biedt de Dag van het Aangespannen Paard ook diverse workshops en rondleidingen door onder andere de Universiteitskliniek Paard van de Faculteit Diergeneeskunde.

De Dag van het Aangespannen Paard zal dit jaar voor de zevenentwintigste keer worden georganiseerd. Het thema van 2018 is ‘Technologie en Welzijn’.

Zoals ieder jaar is er een gezellig strodorp met stands variërend van menwagens en de modernste snufjes op paardengebied tot huis en tuin decoraties en streekproducten. Daarnaast is er voor de kleintjes een kindertuin met springkussens, verschillende spelletjes, boerderijdieren en ponyritjes.

Met jaarlijks zo’n 5000 bezoekers is de Dag van het Aangespannen Paard ook de afgelopen 26 jaar een bekend begrip geworden in zowel de paardenwereld als in Utrecht en omstreken. De entree voor dit mooie evenement is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

Gegevens

Datum:
26 mei 2018
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://dagvanhetaangespannenpaard.nl/

Organisator

Stichting Dag van het Aangespannen Paard
Telefoon:
030 - 253 94 23
Site:
http://dagvanhetaangespannenpaard.nl/stichting-dap/

Locatie

Faculteit Dierengeneeskunde
Yalelaan 1
Utrecht, Nederland
+ Google Maps