Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dalto jaarlijkse Hemelvaarttoernooi

25 mei 2017

EUR 8

Dit klassieke toernooi biedt iedereen de ruimte om zijn of haar talenten te laten zien op de legendarische velden van C.K.V. Dalto. De winnaars verkrijgen eeuwige roem voor een jaar lang en mogen zich kampioen van Dalto noemen! Naast fanatieke maar sportieve wedstrijdjes zal er genoeg gezelligheid te vinden zijn rond de velden en is er de mogelijkheid om in de zon te genieten van een hapje en een drankje.

Dalto

Net als tijdens de vorige editie zal er 8 tegen 8 gespeeld worden op de kunstgrasvelden en sluiten we af met een gezellige barbecue. Je wordt weer vrij gelaten om je eigen team samen te stellen. Jong, oud, korfballer of niet, leden en niet-leden, iedereen mag meedoen! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat een team uit minimaal 4 dames en 4 heren moet bestaan en de teamleden in de C-jeugd of hoger spelen (of de leeftijd hier van hebben).

Heb je een team? Stuur dan een mail naar dalto-ac@live.nl en vermeld hierin:

– De teamleden + barbecue ja/nee;
– De teamcaptain;
– Het e-mail adres en telefoonnummer van de teamcaptain.

Een aantal dagen voor het toernooi zullen wij de teamcaptain een mail sturen met de toernooiplanning, aanvangstijden en welke kleur shirt jouw team verwacht wordt te dragen gedurende het toernooi.

De kosten van de barbecue bedragen € 8,- en opgeven kan tot en met donderdag 18 mei!

Gegevens

Datum:
25 mei 2017
Kosten:
EUR 8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://dalto.nl/hemelvaarttoernooi-2017/

Organisator

Dalto
E-mail:
dalto-ac@live.nl
Site:
www.dalto.nl