Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Utrechtse Tenniskampioenschappen

10 maart 2018-18 maart 2018

Van 10 tot en met 18 maart organiseren de tennisverenigingen van Utrecht en Leidsche Rijn voor de derde keer op rij de grootste gemeentelijke tenniskampioenschappen (UTK) van Nederland. Iedereen die lid is van een van de 21 Utrechtse tennisverenigingen of in de gemeente Utrecht woont én lid is van de KNLTB mag deelnemen.

Al meer dan 500 tennissers uit Utrecht en Leidsche Rijn hebben zich inmiddels als deelnemer aangemeld. Je kunt je nog tot en met donderdag 22 februari tot 18:00 uur inschrijven via www.utk.nu. Dat is dus kort dag, of de inschrijvingstermijn is zelfs al voorbij als je deze nieuwsbrief te laat te lezen krijgt. Dan zit er niets anders op dan naar de finalewedstrijden te komen kijken die op zondag 18 maart ook op de banen van Hercules worden gespeeld.

De UTK wordt georganiseerd door de 21 Utrechtse verenigingen voor jeugd, volwassenen en senior plussers. Iedereen die lid is van een Utrechtse tennisvereniging of in de gemeente Utrecht woont mag deelnemen.

De UTK is een KNLTB goedgekeurd actueel ratingtoernooi voor tennissers uit de gemeente Utrecht. Wie wordt de Utrechtse tenniskampioen in zijn of haar categorie?

De wedstrijden worden gespeeld bij 15 tennisverenigingen met all-weather tennisbanen. Er wordt dus op wisselende locaties en ondergronden gespeeld.

Het toernooi vindt plaats van 10 tot en met 18 maart 2018. De inschrijving is open van 1 december 2017 tot en met 22 februari 2018.

 

Gegevens

Begin:
10 maart 2018
Einde:
18 maart 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://utk.nu/