Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Disaster Cup 2017

15 april 2017-16 april 2017

In 2016 is een team “oud” spelers bij elkaar geroepen om een nieuw Inline Hockey team te vormen. Spelers vanuit Culemborg, Heerenveen, Den Haag, Rotterdam en met name Utrecht hebben zich verenigd in dit team. Onder de noemer van Utrecht Disaster zijn ze gestart met de eerste competitiewedstrijden en is er zelfs deelgenomen aan een internationaal toernooi in Spaichingen, Duitsland.

Het toernooi dat zij nu in Utrecht organiseren vindt plaats op zaterdag 15 april en zondag 16 april 2017 in de Disaster Dome te Utrecht. Het belooft een spectaculair event te worden dat jaarlijks terugkeert . Tevens is het de opening van het nieuwe seizoen, de heropening van de accommodatie en 20 jarig bestaan.

 

Het speelschema is hier in te zien: http://disastercup.nl/page/nl/speelschema.php

 

Meer informatie

Tijdens het event zal er een inline- hockeyshop aanwezig zijn genaamd Demmeline Hockey waar diverse hockeyartikelen te koop zijn.

Mocht je graag wat van Utrecht willen zien dan is er in de omgeving genoeg te beleven, klik hier om te zien wat Utrecht te bieden heeft. Amsterdam ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de Disaster Dome.

 

Kijk op de website  www.disastercup.nl

Gegevens

Begin:
15 april 2017
Einde:
16 april 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://disastercup.nl/page/nl/home.php

Organisator

Disaster Cup
E-mail:
disastercup@hotmail.com

Locatie

Disaster Dome
Manitobadreef 8
Utrecht, Nederland
+ Google Maps