Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EK beachvolleybal

15 juli 2018-22 juli 2018

Vanaf EUR 12,50

Van 15 t/m 22 juli verwelkomt Nederland de beste 64 beachvolleybalteams van Europa voor het DELA EK Beachvolleybal. De wedstrijden worden gespeeld in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht.

64 teams, 4 steden
Acht dagen lang staat heel Nederland komende zomer in het teken van het DELA EK Beachvolleybal. Net als bij het WK Beachvolleybal in 2015 vinden de EK-wedstrijden plaats midden in verschillende stadscentra. Zo staat er een stadion in Utrecht op het Neude, in Rotterdam voor het ss Rotterdam, op het Marktplein in Apeldoorn en het hoofdstadion komt bij de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

De stadions in Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht hebben ruim 2000 zitplaatsen. In het stadion in Den Haag kunnen 3000 beachvolleybalfans hun favorieten in actie zien.

Zowel bij de mannen als de vrouwen doen 32 teams mee aan het EK. Het toernooi begint met een poulefase waarbij de teams zijn opgedeeld in acht poules van vier. De beste twee teams uit elke poule gaan door naar de knock-out fase.

In elk van de vier steden worden twee poules bij de mannen en twee poules bij de vrouwen afgewerkt. In elke stad is minstens één Nederlands team actief. Ook de achtste en kwartfinales worden gespeeld in alle vier steden. De ontknoping van het EK met de halve finales en finales voor vrouwen en mannen vindt plaats in Den Haag.

 

Programma

 

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over de Utrechtse spelers en de spelers die op de Neude aan zullen treden tijdens het EK. 

Loting DELA EK Beachvolleybal bekend

 

Sport en entertainment
Topsport en fun gaan bij het DELA EK Beachvolleybal hand in hand. In en rond de vier stadions zorgen dj’s, dansers en artiesten voor een fantastische sfeer. Side events, show en entertainment zorgen ervoor dat het EK veel meer is dan alleen beachvolleybal.

Tickets
De meeste toernooidagen zijn opgedeeld in twee sessies. Er zijn per stad tickets beschikbaar voor sessie 1 en sessie 2. Het is ook mogelijk om een dagkaart te bestellen, hiermee kunnen op één dag de wedstrijden van beide sessies in een speelstad worden bezocht. Er zijn ook kaarten aan de deur verkrijgbaar; dagkaarten kosten dan €2,50 extra, combitickets kosten €5,00 extra.

Gegevens

Begin:
15 juli 2018
Einde:
22 juli 2018
Kosten:
Vanaf EUR 12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.volleybal.nl/dela-ek-beach

Organisator

Nevobo

Locatie

De Neude
Neude
Utrecht, Nederland
+ Google Maps