Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

European Life Goals Games

14 september 2021-18 september 2021

De European Life Goals Games 2021 is een groots opgezet sociaal sportevenement. In een week tijd kunnen meer dan 400 kwetsbare deelnemers uit tien Europese landen de kracht van sport ervaren. De European Life Goals Games 2021 wordt gehouden in september 2021, tijdens de European Week of Sport 2021. De week staat volledig in het teken van sport, broederschap en het opdoen van nieuwe ervaringen staat. Een week waarin alle deelnemers in hun kracht worden gezet.

Veel deelnemers kennen een moeilijk leven. Een dak boven het hoofd en een dagelijkse maaltijd zijn belangrijker dan geregeld sporten en bewegen. Toch draagt sporten bij een gezonder leven en regelmaat. Door deel uit te maken van een team doen deelnemers sociale vaardigheden op en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Tijdens het evenement worden verschillende side-events georganiseerd, die zowel voor deelnemers als bezoekers toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld workshops capoeira, kickboksen, schaatsen, basketbal en tafeltennis. Aanmelding hiervoor is gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om op het evenement individuele partijtjes te schaken, tafeltennissen en spelletjes Kubbs te spelen. Aanmelding hiervoor is niet verplicht.

Partners: Europese Commissie, Leger des Heils, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Doelgroep: Kwetsbare personen uit verschillende Europese landen.

Gegevens

Begin:
14 september 2021
Einde:
18 september 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.europeanlifegoalsgames.com

Organisator

Stichting Life Goals
Site:
https://stichtinglifegoals.nl/europeanlifegoalsgames/

Locatie

Jaarbeursplein
Jaarbeursplein
Utrecht, Nederland
+ Google Maps