Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eventing Talent Scoutingsdag

1 juli 2018

EUR 15

Op zondag 1 juli 2018 wordt er een Talenten Scoutingsdag georganiseerd op het Bavaria 0.0 Trainingsterrein De Schalm in Renswoude. Onderstaand vind je alle informatie omtrent deze dag. Tijdens deze scoutingsdag gaan de talenten gescout worden voor het Talententeam. Diverse topcoaches en topruiters zullen die dag aanwezig zijn om de deelnemers te helpen.

 

De dag bestaat uit:
• Het rijden van een dressuurproef.
Voor deze dag hebben wij twee verschillende dressuurproeven samengesteld op twee verschillende niveaus. Welke van de twee proeven je rijdt, mag de deelnemer zelf kiezen. Beide dressuurproeven vind je terug in de bijlage van dit regelement.

De proef wordt beoordeeld door Helene Pen Aubert (voormalig Grand Prix dressuur amazone en instructeurs niveau 5) & Joyce van de Kuilen (Bavaria 0.0 Eventing Teamlid).

• Het rijden van een springparcours.
Het springparcours staat op de hoogte van de klasse die de deelnemer heeft opgegeven bij de inschrijving.

Het springparcours wordt beoordeeld door Martin Lips (voormalig Olympisch Eventingruiter en bondscoach Nederlands Team + instructeur niveau 6 (Olympisch).

• Het rijden van een (verkorte) cross.
Er wordt een verkorte cross verreden van circa 1500m.

De cross wordt beoordeeld door de Olympische Eventingruiters Tim Lips en Elaine Pen. Beide instructeurs niveau 5.

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de scoutingsdag een protocol met tips en adviezen van de beoordelaars van de verschillende onderdelen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een polo, dekje en emmer mee naar huis als aandenken aan deze educatieve dag.

Naast de scoutingsdag, is het idee om van deze dag een echt familie evenement te maken. Dat betekent dat we tijdens deze dag de deelnemers en hun familie ook kennis willen laten maken met diverse andere sporten en activiteiten. Er zullen die dag verschillende clinics en seminars worden gegeven en tevens zullen er ook diverse stands aanwezig zijn.

 

Inschrijven

Het is een open inschrijving voor deze dag. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@bavaria00eventingteam.nl met daarin je naam, leeftijd, naam paard of pony en niveau. Daarna ontvang je van ons een bevestiging per mail met de IBAN gegevens. Na betaling van het inschrijfgeld wordt de inschrijving definitief en wordt je op de deelnemerslijst geplaatst voor de Talenten Scoutingsdag 2018.

Gegevens

Datum:
1 juli 2018
Kosten:
EUR 15
Evenement Categorie:
Site:
http://www.bavaria00eventingteam.nl/talententeam#1526522629616-e6e5fca7-30c5

Organisator

Bavaria 0.0 Eventing Team
Site:
http://www.bavaria00eventingteam.nl

Locatie

HC de Schalm
Renswoude, 3927 EH Nederland + Google Maps