Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glow in the park 2019

18 januari 2019 17:00-19 januari 2019 23:00

Vanaf EUR 2,25

IJsclub Siberia, Cultuur Platform Overvecht, ROC Midden Nederland en vele anderen organiseren voor de vierde keer Glow in the Park; een lichtjestocht door het Gagelbos, de Ruigenhoekse Polder en langs IJsbaan de Gagelplas en heeft start en finish vanaf de Skatebaan Ruigenhoek.

Bij Glow in the Park draait het om lichtpuntjes; vingerlichtjes, glowsticks, vuurkorven, theater, dans en muziek, beleven en bewegen in de buitenlucht. Lichtkunstenaars verlichten de paden en de natuur van het Gagelbos. Bij versierde caravans kom je verhalenvertellers tegen, op de bunker staat een DJ en plots zie je om de hoek een paar dansers. Onderweg warm je je op bij de vuurkorven. Wanneer je na de tocht weer aankomt op het festivalterrein drink je bij het grote vuur chocolademelk. Bij verschillende kramen zijn poffertjes, friet, pizza en allerlei andere lekkernijen verkrijgbaar. Vuurspuwers en muzikanten vermaken jong en oud. Kinderen kunnen bij speciale kindertenten naar muziek luisteren, tekenen, geschminkt worden als ijsbeertje en een spelletje doen.

Op 18 en 19 januari wijzen lichtpuntjes je de weg door het donkere bos. Een nieuw magisch avontuur voor jong en oud. De organisatie houdt een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer.

Trek genoeg warme kleding aan en meedoen is op eigen risico.

 

 

Gegevens

Begin:
18 januari 2019 17:00
Einde:
19 januari 2019 23:00
Kosten:
Vanaf EUR 2,25
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

IJsclub Siberia
Telefoon:
06-41679005
Site:
www.ijsclubsiberia.nl

Locatie

Skatepark Ruigenhoek
Sint Antoniedijk
Utrecht, Nederland
+ Google Maps