Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis zwemdag voor iedereen met een beperking

24 december 2020 10:00-12:00

Samen bewegen en plezier maken. Dat staat centraal tijdens de gratis zwemdag die Team Sportservice De Ronde Venen in samenwerking met Optisport De Ronde Venen organiseert. Op donderdag 24 december is iedereen met een beperking vanaf 10.00 uur welkom in het Veenweidebad in Mijdrecht (Ontspanningsweg 1). Aanmelden kan tot en met 22 december via de button op jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/

 

Programma

Deelnemers kunnen vrij zwemmen van 10.00 tot 12.00 uur. Om 10.30 uur staat er een workshop aquarobics op het programma. Een mooie gelegenheid om te ervaren hoe leuk en gevarieerd bewegen in het water is. Elke zwemmer met een beperking krijgt samen met één begeleider (familielid, kennis) gratis toegang tot het zwembad. In verband met corona is het aantal plaatsen beperkt.

Mensen met een beperking die wonen in De Ronde Venen en geen idee hebben waar ze kunnen sporten of bewegen, kunnen terecht op het online platform www.unieksporten.nl. Per gemeente is het aanbod gebundeld. Met vragen over de zwemdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel via 06 10979770 of evanempel@teamsportservice.nl. Ook voor vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies.

Gegevens

Datum:
24 december 2020
Tijd:
10:00-12:00
Evenement Categorie:
Site:
jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/

Organisator

Team sportservice De Ronde Venen