Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Handbal SuperCup 2018

25 augustus 2018-26 augustus 2018

De officiële start van het Ere-divisie seizoen vindt plaats in het weekend van 25 en 26 augustus aanstaande. The Dome in Houten vormt dan wederom het strijdtoneel van de SuperCup. Zaterdag 25 augustus luiden de vrouwen het nieuwe seizoen in. Quintus uit het Westlandse Kwintsheul en het Amsterdamse VOC gaan om 17.00 uur strijden voor de felbegeerde Cup. Zondag 26 augustus bepalen de mannen van Aalsmeer en het Limburgse Bevo wie de Cup omhoog mag houden.

Tijdens de vrouwenbekerfinale 2017 in Almere ging VOC er met de titel vandoor, lukt het Quintus om revanche te nemen tijdens de SuperCup? Voorafgaand aan het duel speelt om 14.30 uur de A-jeugd van beide ploegen een wedstrijd tegen elkaar.  Het beginsignaal klinkt om 16.00 uur. Gaat de landskampioen of de bekerwinnaar er met de eerste prijs van het seizoen vandoor? De A-jeugd van Aalsmeer en Hellas Den Haag nemen het om 13.00 uur als voorproefje tegen elkaar op.

 

 Side events met bondscoaches

Naast de wedstrijden om de eerste prijzen van het seizoen, organiseert The Dome Events in samenwerking met Handbal Houten en het NHV ook andere aanvullende activiteiten.

Zaterdag 25 augustus geven Ricardo Clarijs (bondscoach Oranje U18 en U16 én trainer/coach Otto Workforce/VOC Amsterdam) en Wendy Smits (voormalig international en assistent-bondscoach Oranje U16) een handbalclinic voor meiden in de leeftijdscategorieën D t/m B jeugd.

De finale Ultimate Strong Men Handballers Bootcamp zal op zondag 26 augustus van 10.00 – 12.30 uur plaatsvinden.

 

Guus Hölscher Award

De Guus Hölscher Topsport Award wordt voor de eerste keer op een feestellijke manier uitgereikt op zondag 26 augustus om 15.00 uur.

De Guus Hölscher Award zal jaarlijks tijdens de SuperCup uitreikt worden aan een persoon, speler, trainer, vrijwilliger, bestuurder of instantie, die zich in het voorafgaande seizoen op een bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor Topsport binnen handballend Nederland.

De winnaar mag een cheque van € 2.500,- in ontvangst nemen. Het bedrag zal ten goede komen aan de handbalsport.

Gegevens

Begin:
25 augustus 2018
Einde:
26 augustus 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Handal Houten

Locatie

The Dome
Kruisboog 32
Houten , 3994 AE Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.sportcentrum-houten.nl/