Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[afgelast] Kasteelloop De Halve van De Haar

14 juni 2020 09:30-14:30

Op zondag 14 juni 2020 vindt de 6e editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar plaats. Loopfanaten kunnen zich vanaf 23 januari via www.dehalvevandehaar.nl inschrijven voor deze loop. De deelnemers worden dit jaar ontvangen in de Kasteeltuinen, dit biedt de lopers een uitzicht op Kasteel de Haar terwijl ze zich voorbereiden op hun sportieve uitdaging. Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni. 

Onderweg genieten de deelnemers op het unieke parcours door het park en de tuinen van Kasteel de Haar van de muzikale animatie en de prachtige natuur. Je loopt langs wateren, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als hoogtepunt de torens van het Kasteel. Kasteelloop De Halve van De Haar kent diverse onderdelen voor jong en oud: halve marathon, 10 km, 5 km en jeugdlopen, voor elk wat wils.

Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni. Een wandeltocht waarbij de wandelaars kunnen genieten van het park, de kasteeltuinen en de prachtige natuur in de omgeving van Kasteel De Haar. Naast actief bezig zijn biedt dit wandelevent een beleving voor jong en oud! Er kan gekozen worden voor een parcours van 10 km of 20 km. Met de start en finish in de kasteeltuinen wordt dit een wandeling die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

 

Programma

Het programma van de Kasteelloop De Halve van De Haar ziet er als volgt uit:

 

Zondag 13 juni

Start tussen 9:30 en 11:00 uur De Kasteelwandeling van De Haar

 

Zondag 14 juni

09:30 uur: De Jeugdloop van De Haar 1 km

09:40 uur: De Jeugdloop van De Haar 2 km

10:00 uur: De Tien van De Haar

10:50 uur: De Halve van De Haar

13:30 uur: De Vijf van De Haar

 

De organisatie van Kasteelloop De Halve van De Haar is vanaf editie 2020 in handen van Golazo Sports Nederland. Golazo Sports Nederland staat garant voor sterke, professionele en innovatieve sportevenementen en heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij grote sportbelevenissen zoals de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, 4 Mijl van Groningen, Rotterdam Night Walk, Singelloop Utrecht en de KLM Urban Trail Series.

Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland, geeft aan zeer verheugd te zijn met deze mooie uitbreiding op het portfolio. ‘We willen mensen dagelijks in beweging brengen en met dit mooie sportevenement in een prachtige omgeving met een unieke start en finish locatie kunnen we een nog bredere doelgroep bereiken’.

 

Gegevens

Datum:
14 juni 2020
Tijd:
09:30-14:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dehalvevandehaar.nl/

Organisator

Galazo Utrecht

Locatie

Kasteel De Haar
Kasteellaan 1
Utrecht, 3455 RR Nederland
+ Google Maps