Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keistad Triathlon Amersfoort

1 september 2019

Op 1 september 2019 wordt de 4e editie van de Keistad Triathlon Amersfoort gehouden. Er kan ingeschreven worden voor een achtste en een Olympische afstand. Voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar is er een aparte serie om kennis te maken met triathlon. Zij zwemmen 150 meter, fietsen 10 kilometer en lopen 2,5 kilometer. Tevens wordt er een Business Relay (bedrijventeam estafette)gehouden over de achtste afstand.

Op de wedstrijddag staan er zo’n 100 professionele verkeersregelaars en vrijwilligers klaar om iedere deelnemer een succesvolle en onvergetelijke dag te bezorgen. Het parcours is compact en uitdagend. Het voert deels door Amersfoort en deels door het mooie buitengebied in de Eemvallei. De start, wisselzone en finish zijn gelegen rondom het makkelijk te bereiken en sfeervolle Eemplein.

Via de onderstaande links kun je vanaf eind augustus de informatie voor deelnemers downloaden. Het document geeft alle info die nodig is om je optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd. De week voorafgaand aan de wedstrijd worden de startnummers toegekend.

Gegevens

Datum:
1 september 2019
Evenement Categorie:
Site:
https://keistadtriathlon.nl/

Locatie

Wisselzone triathlon Amersfoort
Eemlaan 100
Amersfoort, Netherlands
+ Google Maps