Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[afgelast] KLM Utrecht urban trail 2020

22 maart 2020 08:00-13:00

Na drie succesvolle edities staat op zondag 22 maart 2020 alweer de vierde editie van de KLM Urban Trail Utrecht gepland. Opnieuw kunnen deelnemers een uniek parcours ervaren, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Utrecht leidt. Utrecht is de eerste KLM Urban Trail van 2020. In totaal zijn er 12 steden waar de KLM Urban Trail Series in 2020 worden georganiseerd.

Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km.
‘Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo lopen we dit jaar weer door het altijd sfeervolle Tivoli en de moderne Kinepolis Jaarbeurs bioscoop. Daarnaast brengen we voor het eerst een bezoek aan de Volksbank,’ zegt Remco Bruijns, organisator van de KLM Urban Trail Utrecht. ‘Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken.’

Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, zullen de deelnemers in waves vertrekken. Als deelnemer kun je bij jouw inschrijving zelf kiezen in welke wave je wilt starten. Wijzigen van wave kan tot en met twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

Gegevens

Datum:
22 maart 2020
Tijd:
08:00-13:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.utrechturbantrail.nl/

Organisator

Utrecht Urban Trail

Locatie

Utrecht
Utrecht, + Google Maps