Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koning Aap Spelen

26 april 2017 13:00-16:00

EUR 4

Lekker sporten voor koningsdag! Een hele middag springen, rollen, klimmen, klauteren en multisporten voor alle apekoppen van 1,5 t/m 9 jaar!

Bij Monkey Moves kunnen kids het hele jaar door sportlessen volgen, ook organiseren wij ieder jaar enkele evenementen. Na het grote succes van onze pietendag, winterfit en carnaval gaan wij in de meivakantie weer iets super tofs doen! Op 26 april 2017 is er bij ons op de aperots een te gek Koniningsdag evenement voor alle apekoppen van 1,5 t/m 9 jaar!

Tijdens dit evenement gaan de kids allerlei sportieve activiteiten doen in een Koningsdag sfeertje met allerlei oud-hollandse spellen in een nieuw multisport jasje. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd van jouw apekop. Er zijn per leeftijdscategorie activiteiten op niveau! Wij zorgen natuurlijk voor een lekker hapje en drankje voor jou en jouw apekop! Om mee te doen aan deze dag hoef je niet lid te zijn van Monkey Moves.

Laat weten dat je komt! Zet jezelf op aanwezig en meld je aan via deze link: http://www.monkeymoves.nl/koningaapspelen.html

Iedereen is meer dan welkom, jij komt toch ook?!

 

Gegevens

Datum:
26 april 2017
Tijd:
13:00-16:00
Kosten:
EUR 4
Site:
http://www.monkeymoves.nl/koningaapspelen.html

Organisator

Monkey Moves
Site:
http://www.monkeymoves.nl

Locatie

Gymzaal Parkwijk
Verlengde Houtrakgracht 598
Utrecht, Nederland
+ Google Maps