Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Smartphone Sportfotografie

11 september 2017 20:00-22:00

gratis

Op maandagavond 11 september 2017 geeft Phonographer een lezing over fotograferen met je smartphone.

De sessie wordt gegeven door Nico Brons, Pixigo en Phonographer. Nico Brons is een professionele Amersfoortse (smartphone)fotograaf. Hij studeerde in 2013 af aan de Fotoacademie in Amsterdam, met specialiteit iPhone-fotografie. Pixigo is een webshop gespecialiseerd in fotografie met je smartphone en kan alles vertellen over handige producten m.b.t. fotograferen met je smartphone. Er gaat een wereld voor je open van wat er allemaal mogelijk is. Nico zal met de deelnemers ingaan op hoe je tot goede smartphone fotografie komt, ook binnen de sport. Phonographer is hét nieuwe smartphone magazine van Nederland en België.

Er wordt nog vaak gezegd, zowel binnen als buiten de fotografiewereld, dat smartphone fotografie geen echte fotografie is. Tijdens de sessie wordt aangetoond dat er mooie foto’s gemaakt kunnen worden met een smartphone.

 ‘Mensen hebben behoefte aan labeltjes, maar het hokjesdenken belemmert mensen vaak. Het gaat om inspiratie, niets moet en alles mag, het gaat om de plezier in het fotograferen, niet zozeer om de smartphone.’

Iedereen is welkom op deze (gratis) lezing op 11 september 2017. De lezing begint om 20:00 uur in Sport College Utrecht, Herculesplein 285 (Stadion Galgenwaard), 3584 AA Utrecht.
Aanmelden gewenst via fotowedstrijd@sportutrecht.nl.

 

Fotowedstrijd

Deze lezing vindt plaats in het kader van de fotowedstrijd ‘Utrechtse sportfoto van 2017’ die georganiseerd wordt door de VSU (Vereniging Sport Utrecht) in samenwerking met het Mulier Instituut (wetenschappelijk onderzoek). Met de zoektocht naar DE Utrechtse sportfoto van het jaar laten de twee Utrechtse sportorganisaties de mooiste sportmomenten van 2017 nog eens beleven. Iedereen die in het jaar 2017 binnen de gemeente Utrecht een sportfoto heeft gemaakt, kan meedoen aan deze fotowedstrijd. Inzending(en) via fotowedstrijd@sportutrecht.nl.

Benieuwd naar de inzendingen van vorig jaar? Klik dan hier.

 

Deze lezing vindt plaats tijdens het VSU Congres Sportief Verbinden Utrecht waarbij tijdens diverse sessies bestuurders en vrijwilligers van sportverenigingen informatie en inspiratie opdoen over uiteenlopende onderwerpen uit het sportieve werkveld van de VSU. Zie: www.sportutrecht.nl/VSUSportcongres2017

 

Gegevens

Datum:
11 september 2017
Tijd:
20:00-22:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

SportUtrecht, voormalig VSU

Locatie

Galgenwaard
Herculesplein 241
Utrecht, 3584 AA Nederland
+ Google Maps