Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Linschotenloop 2019

21 december 2019 08:00-17:00

Zaterdag 21 december, de laatste zaterdag voor Kerst, wordt alweer de 42ste Linschotenloop gehouden. De organisatoren hopen dat ook deze loop weer zo’n succes zal worden als de voorgaande editie, waar 4200 lopers en wandelaars aan de start verschenen. De start is op de Jacob Barneveldstraat in Linschoten.

De Linschotenloop wordt mogelijk gemaakt door meer dan 200 enthousiaste vrijwilligers uit Linschoten en omgeving. Er zit geen commerciële organisatie achter. Wel hebben we steun van sterke regionale bedrijven die ons sponsoren. Doelstellingen van de stichting Linschotenloop zijn 1. Het stimuleren van het sporten, 2. Het ondersteunen van de sportverenigingen die de loop mogelijk maken én 3. Het organiseren van een mooi evenement waar het dorp trots op is. Het bestuur bestaat uit 7 personen die allen een team van vaste kernvrijwilligers om zich hen hebben.

i.v.m. de grote toestroom van deelnemers is het erg vol in het dorp. Houdt u zich alstublieft aan de volgende aanwijzing: Verkeer komende vanaf de snelweg (A12) afslag 14 – Woerden, volg de borden naar de parkeerplaats van NS Station Woerden en omgeving. Vanaf de grote parkeerplaats nabij de zuidzijde van het station (Houttuinlaan 3) rijden vanaf 9:00 uur gratis pendelbussen naar Linschoten. De laatste retourbus naar Woerden vertrekt om 17:00 uur.

Gegevens

Datum:
21 december 2019
Tijd:
08:00-17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.linschotenloop.com/Informatie.aspx#nieuws

Organisator

Linschotenloop

Locatie

Linschotenloop
Jacob van Barneveldstraat
Linschoten, Nederland
+ Google Maps