Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maarsbergen Horse Trials 2018

14 april 2018 09:00-17:00

gratis

Op zaterdag 14 april kunt u komen meegenieten van de nationale eventing wedstrijd die jaarlijks plaatsvindt op het prachtige landgoed Maarsbergen. Ruiters van divers niveau beoefenen dan deze zwaarste en meest complete vorm van paardensport waarbij drie onderdelen worden gereden waarvoor veel inzet en moed van ruiter en paard nodig is.

Zowel de dressuurproef, het klassieke springconcours als de cross country is toegankelijk voor het publiek. Met name de cross is een spectaculair onderdeel waar ook de paarden zelf veel plezier aan beleven, omdat ze dwars door het bos, over grasvelden en door water kunnen rennen en springen over (deels natuurlijke) hindernissen.

Voor u is dit een unieke kans om te struinen over het landgoed, dat normaal niet toegankelijk is. U kunt zelf het hele parcours van 3,5 km lopen en zo de paarden van heel dichtbij over de meest verrassende hindernissen zien springen. Als u zelf maar opzij springt als er een fluitje klinkt dat aankondigt dat er een ruiter nadert!  U kunt pauzeren onder het genot van heerlijke koffie, zelfgebakken taart, luxe broodjes en heerlijkheden uit de moestuin van het kasteel.

Een gezellig en stijlvol uitje voor het hele gezin!

(betaald) Parkeren wordt aangegeven langs de Maarnse Grindweg.

Gegevens

Datum:
14 april 2018
Tijd:
09:00-17:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://maarsbergenhorsetrials.nl/

Organisator

Maarsbergen Horse Trials
E-mail:
info@maarsbergenhorsetrials.nl

Locatie

Maarsbergen Horse Trials
Maarnsegrindweg 30
Maarsbergen, 3953 LW Nederland
+ Google Maps