Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maarsbergen Horse Trials 2019

10 juli 2019-14 juli 2019

Drie dagen lang is landgoed Maarsbergen gastheer voor 150 topruiters en hun paarden die de ‘hippische triatlon’ moeten afleggen, jonge ruitertjes met pony’s, mooie veulens, bijzondere classic cars en smaakvolle cateraars en bedrijven die hun producten aanbieden in een gezellig strodorp. Bezoekers zijn zeer welkom; u krijgt zo een unieke kans de gastvrije en historische sfeer rond het 17e -eeuwse kasteel te beleven. Niet voor niets is hier ook dit jaar weer de filmset voor Heel Holland Bakt.

Op 10 juli begint de Maarsbergen Horse Trials met een eenmalige en unieke culturele show ‘De geheimen van Landgoed Maarsbergen’. In het prachtige park van kasteel Maarsbergen met de avondzon op de achtergrond, worden de aanwezigen meegenomen op een unieke reis die begint in het jaar 1134 toen Landgoed Maarsbergen in het bezit was van ridder Fulco. Met paarden, toneel, zang en muziek reist iedereen mee door vele eeuwen geschiedenis om uiteindelijk na hilarische, ontroerende en spectaculaire momenten aan te komen op het landgoed van nu.

Op 11 en 12 juli is er een dressuur en lichte training.

Op zaterdag 13 juli vindt het koningsnummer van het kampioenschap plaats. Met hoge snelheid gaan de deelnemers door verschillende parcoursen van 4,5 kilometer. Spectaculaire natuurlijke hindernissen en waterpartijen tekenen de route. Het publiek wordt meegezogen in de spanning en ziet ‘the focus in their eyes’. Het gezellige strodorp met mooie en bijzondere artikelen is geopend en iedereen kan genieten van allerlei heerlijkheden. De zaterdag is een echte familiedag met prachtige sport, mooie natuur, vermaak, verfijnde catering en alle ruimte om rond te lopen, picknicken of gezellig te borrelen.

De laatste dag, 14 juli, wordt afgesloten met het klassieke springparcours, shows, Meet & Greet met vloggers (o.a. Jesse Drent en Matt Harnacke) classic cars en een prachtige sluitingsceremonie met de huldiging van de nieuwe Europees Kampioenen Eventing Young Riders & Juniors.

Bezoekers zijn op het hele event-terrein welkom maar blijf ten alle tijden, voor uw veiligheid en die van de deelnemers, achter de lijnen en volg de aanwijzingen op van onze vrijwilligers.

 

Gegevens

Begin:
10 juli 2019
Einde:
14 juli 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.maarsbergenhorsetrials.nl

Organisator

Maarsbergen Horse Trials
E-mail:
info@maarsbergenhorsetrials.nl

Locatie

Maarsbergen Horse Trials
Maarnsegrindweg 30
Maarsbergen, 3953 LW Nederland
+ Google Maps