Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maarsbergen International Horse Trials

28 juni 2018 09:00-30 juni 2018 17:00

gratis

Drie dagen lang is landgoed Maarsbergen gastheer voor 200 topruiters en hun paarden die de ‘hippische triatlon’ moeten afleggen, jonge ruitertjes met pony’s, mooie veulens, bijzondere classic cars en smaakvolle cateraars en bedrijven die hun producten aanbieden in een gezellig strodorp. Bezoekers zijn zeer welkom; u krijgt zo een unieke kans de gastvrije en historische sfeer rond het 17e -eeuwse kasteel te beleven. Niet voor niets is hier ook dit jaar weer de filmset voor Heel Holland Bakt.

Kom struinen door het historische park met monumentale bomen en gebouwen terwijl u overal van dichtbij de ruiters bezig kunt zien met dressuur, de klassieke springwedstrijd of de spectaculaire cross door het bos, veld en waterpartijen waarbij ruiter en paard zichtbaar genieten van de natuurlijke en uitdagende hindernissen. Aan de rand van de waterhindernissen wordt u getrakteerd op een spetterend spektakel.

Naast alle natuurlijke paardenkrachten kunt u ook gemotoriseerde pk’s bewonderen. De Sint Joris Rally, een rally voor klassieke auto’s, start en finisht op zaterdag 30 juni op het landgoed. De oldtimers verwijzen ook terug naar de historie van het kasteel: jonkheer Carel Godin de Beaufort was in de jaren 60 fervent autocoureur. Bezoekers die zelf met een oldtimer naar Maarsbergen komen worden van harte uitgenodigd hun auto op het hoofdterrein te parkeren.

Op  zaterdagmiddag 30 juni is er voor het eerst een veulenkeuring en doen de jongste ruitertjes hun eerste springwedstrijd ervaring op. Verder kunt u met uw kinderen op bezoek bij andere dieren op het landgoed, zoals de ezels en de trotse pauw. Dan lekker een taartje eten bij de oranjerie, waar ook zelfgemaakte jams, chutneys, kunst en kaboutersouvenirtjes te koop zijn. Of neem gezellig zelf een picknick mand en kleed mee en geniet van de historie, natuur, paarden en ontspannen sfeer op het landgoed.

Gegevens

Begin:
28 juni 2018 09:00
Einde:
30 juni 2018 17:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://maarsbergenhorsetrials.nl/evenementen/international-horse-trials/bezoekers/

Organisator

Maarsbergen Horse Trials
E-mail:
info@maarsbergenhorsetrials.nl

Locatie

Maarsbergen Horse Trials
Maarnsegrindweg 30
Maarsbergen, 3953 LW Nederland
+ Google Maps