Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Budodag 2021

27 maart 2021

De JBN heeft de beslissing moeten nemen om de Nationale Budodag, die uitgesteld was naar zondag 22 november 2020, te verplaatsen naar zaterdag 27 maart 2021. In verband met de corona-maatregelen is de JBN van mening dat de Nationale Budodag, zoals de JBN die kent en wil neerzetten met elkaar, niet mogelijk is.

Ook dit jaar verwelkomt de organisatie docenten, topjudoka’s en experts om er een leerzame en onvergetelijke dag van te maken. De gebroeders Elmont gaan de rol van dagvoorzitter vervullen. De aanwezigheid van voormalig wereldkampioen Guillaume (Caïro, 2005) en voormalig Europees kampioen Dex (Montpellier, 2014) is een waar unicum. Met twee dagvoorzitters maakt de organisatie er een dubbel zo groot feest van.

Wat kan je verwachten?

✔️ Leuk en leerzaam voor alle budoliefhebbers
✔️ Ontmoet en volg clinics van topjudoka’s
✔️ Experts verzorgen inspiratiesessies
✔️ Een dag vol in het teken van Budo

 

Informatie van de Budodag in november 2020, deze kan verouderd zijn:

DOWNLOAD: Totaaloverzicht programma
DOWNLOAD: Programma uitleg sessies volwassenen Nationale Budodag 2020

Dit jaar wordt er gezamenlijk afgesloten met een speciale markt die alle gepassioneerde budoliefhebbers, middels diverse Japanse activiteiten, samenbrengt. Ook wordt er een meet&greet georganiseerd waarbij verschillende toppers aanwezig zijn. Onder andere judoka Kim Polling is erbij!

 

Thema
Het thema voor deze editie is Japan. Het land van de rijzende zon is uitermate geschikt om het thema van het budospektakel van het jaar te zijn. Niet alleen omdat de JBN disciplines onlosmakelijk met Japan zijn verbonden, maar ook vanwege het gegeven dat in 2021 de Olympische Spelen in de hoofdstad Tokio plaatsvinden. De Nationale Budodag eindigt met een markt die alle gepassioneerdere budoliefhebbers (middels diverse activiteiten) samenbrengt.

Gegevens

Datum:
27 maart 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://www.jbn.nl/nationale-budodag-2020-kaartverkoop

Organisator

Judobond

Locatie

Hotel Papendal
Papendallaan 3
Arnhem, 6816 VD Nederland
+ Google Maps