Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwegeins Open 2019

21 september 2019-22 september 2019

Op 21 & 22 september zal op de Nieuwegeinse Golfclub voor de derde keer het Nieuwegeins Open worden gespeeld. Het toernooi is een 36 holes (2×18 holes) wedstrijd, te spelen over twee dagen. Er wordt gespeeld op beide 9 holes banen van de Nieuwegeinse Golfclub (9 holes wedstrijdbaan in combinatie met de 9 holes par-3 baan).

De wedstrijd staat open voor golfers van 18 jaar en ouder met een EGA handicap van 54 of lager. Het is een open wedstrijd, dus golfers die geen lid zijn van de Nieuwegeinse Golfclub zijn van harte welkom om mee te spelen. Er wordt gespeeld in teams die bestaan uit twee golfers.

Er is zowel een Strokeplay als een Stableford wedstrijd. Aan de Strokeplay wedstrijd doen de teams mee waarvan de gezamenlijke team handicap 20.0 of lager is. De gezamenlijk team handicap is de som van de twee afzonderlijke handicaps gedeeld door. Aan de Stableford wedstrijd doen de teams mee die een gezamenlijk team handicap van 20.1 of hoger hebben. De wedstrijdvorm is een fourball, ook wel fourball better ball genoemd. Dat wil zeggen dat elke speler met zijn eigen bal speelt.

Let op: de inschrijving zit vol en het speelschema is bekend. Aanmelden voor de reservelijs kan nog wel.

Gegevens

Begin:
21 september 2019
Einde:
22 september 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.denieuwegeinsegolfclub.nl/nieuwegeins-open-2019/

Locatie

Nieuwegeinse Golfclub
Heemsteedseweg 32a
Houten, 3992 LS Nederland
+ Google Maps