Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NK Atletiek onder 18 en onder 20

12 september 2020-13 september 2020

AV Altis uit Amersfoort heeft de NK onder 18 en onder 20 toegewezen gekregen op 12 en 13 september. De consequenties van de NK’s in coronatijd houden onder meer in dat er minder dagen zijn, minder startplekken en geen publiek aanwezig mag zijn.

Op deze manier kunnen de organiserende clubs in de zeer beperkte tijd die nog rest alsnog een NK neerzetten met voldoende vrijwilligers én de 1.5 meter afstand garantie op de accommodatie. Bij meer dan 250 toeschouwers moeten extra regels in acht worden genomen en ziet de organiserende club zich opgezadeld met extra voorschriften en dus extra werkzaamheden. Om straks toch zoveel mogelijk fans te laten meegenieten van Nederlandse topatletiek onderzoekt de Atletiekbond momenteel diverse opties voor bijvoorbeeld een livestream.

De junioren kunnen dus half september terecht in Amersfoort voor het ASICS NK U18 en U20. Gert Koudijs, voorzitter van AV Altis en het LOC, is eveneens verheugd: ‘Mooi dat we dit kunnen doen voor de atleten. Het is voor ons bovendien een mooi opstapje naar volgend jaar; dan vindt het NK junioren eveneens in Amersfoort plaats.’

Gegevens

Begin:
12 september 2020
Einde:
13 september 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://www.atletiek.nl/wedstrijddetails?id=33889

Organisator

AV Altis
Site:
https://www.altis.nl/

Locatie

AV Altis
Schothorsterlaan 80
Amersfoort, 3822 NB Nederland
+ Google Maps