Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oefenwedstrijd FC Utrecht – Heerenveen

20 augustus 2020 21:00-22:30

FC Utrecht speelt de komende tijd twee oefenwedstrijden in Stadion Galgenwaard in augustus, op 1 augustus tegen AZ en op 20 augustus tegen sc Heerenveen. Bij de eerste oefenwedstrijd tegen AZ zijn er geen bezoekers welkom, tegen sc Heerenveen zijn Seizoenkaarthouders van FC Utrecht welkom mits aangemeld en er voldoende plekken beschikbaar zijn. Alle besluiten zijn nog onder voorbehoud van goedkeuring door de lokale overheid.

Voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen kunnen seizoenkaarthouders zich aanmelden om de wedstrijd bij te wonen. Aan de hand van de aanmeldingen en de leeftijden van diegenen die zich aanmelden, worden indelingen per tribune gemaakt. Het doel is om bij deze wedstrijd zoveel mogelijk seizoenkaarthouders een plek te bieden in stadion Galgenwaard. Om de seizoenkaarthouders te bedanken voor hun loyaliteit en steun hebben zij gratis toegang – mits aangemeld – tot het duel met de Friezen in stadion Galgenwaard.

Extra informatie over de exacte manier waarop de bezoekregeling bij sc Heerenveen vormgegeven gaat worden volgt begin augustus via de officiële kanalen van FC Utrecht.

Gegevens

Datum:
20 augustus 2020
Tijd:
21:00-22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

FC Utrecht

Locatie

Galgenwaard
Herculesplein 241
Utrecht, 3584 AA Nederland
+ Google Maps