Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Om Odijk

10 maart 2018 13:00-18:00

‘Om Odijk’ is de naam van de hardloopwedstrijd die in maart 2016 voor de eerste keer georganiseerd is in Odijk en op zaterdag 10 maart 2018 zijn derde editie zal beleven. Deze naam is ingegeven door het parcours, omdat deze ronde letterlijk ‘Om Odijk’ heen loopt. De lopers komen niet binnen de Singel, de rondweg van Odijk. Bekijk ook het parcours van deze Odijkse hardloopwedstrijd.

 

De tweede zaterdag van maart, hardlopen in Odijk

Gekozen is voor een datum in het voorjaar. Ongeveer een half jaar voor/na Bunniks Mooiste en Werkhoven Loopt en een week voor de Marathon van Utrecht, dus een goed moment om nog even leeg te lopen. We hopen met dit evenement een toevoeging te zijn op de loopkalender en mensen te motiveren om het hele jaar door regelmatig in beweging te komen.

 

Andere hardloopwedstrijden in de regio

Zelf lopen we ook graag hard, het hele jaar door. In de regio zijn voldoende leuke wedstrijden. Bekijk ook het volledige overzicht van alle hardloopevenementen in de Kromme Rijnstreek.

 

Over Odijk

Odijk is een landelijk gelegen dorp aan de Kromme Rijn dat bij de gemeente Bunnik hoort. In Odijk staat het gemeentehuis van deze gemeente. De omgeving wordt gekenmerkt door fruitboomgaarden, weilanden en sedumvelden. Deze sedum wordt onder meer voor dakbedekking gebruikt. Ook is in Odijk het ICT dienstencentrum van de politie gevestigd, in het oude Kodak pand.

Gegevens

Datum:
10 maart 2018
Tijd:
13:00-18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://omodijk.nl/

Locatie

Odijk
Odijk, Nederland + Google Maps