Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Jeugdtoernooi Rijnhuyse

16 maart 2018-25 maart 2018

Van 16 t/m 25 maart vindt de 10e editie van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi van tennisvereniging Rijnhuyse plaats. En omdat het een jubileumeditie is, is deelname aan een tweede onderdeel gratis. Al 10 jaar lang wordt het open jeugdtoernooi van Rijnhuyse in maart gespeeld en heeft het bewezen, dat de regio behoefte heeft aan een goed jeugdtoernooi. Het toernooi is bestemd voor kinderen tussen de 8-17 jaar (tenniskids Groen) en deelnemers komen van Woerden tot Veenendaal en van Hilversum tot Culemborg en soms nog van ver daarbuiten. Vaak nemen ook hele gezinnen aan het toernooi deel. Op woensdagmiddag 21 maart is er voor rood/oranje kinderen een tennisevent; hiervoor kan je via tenniskids.nl inschrijven. Omdat het een jubileumeditie is, is niet alleen het 2e onderdeel gratis, maar organiseert Rijnhuyse op zaterdag 24 maart een prestatieclinic voor de deelnemers en is er op de finaledag een gratis lunch. In totaal zijn er 20 categorieën en jeugdtennissers kunnen zich via www.toernooi.nl al inschrijven voor het toernooi. De inschrijving sluit 4 maart 2018.

 

Gouden Racket

10 Jaar geleden heette het toernooi nog “’t Dooiertje”, vernoemd naar het geelgekleurde jeugdkatern in het toenmalige clubblad van Rijnhuyse. Maar sinds een aantal jaren is Kapsalon Van Doorn naamgever van het open jeugdtoernooi.

Het thema van het Kapsalon Van Doorn Open Jeugdtoernooi is, hoe kan het ook anders, feest. Feestje voor de club, feestje voor de deelnemers.

Alle deelnemers krijgen bij hun eerste aanmelding een tas vol verrassingen; een traditie die Rijnhuyse ook al 10 jaar in ere houdt. En dan is er natuurlijk nog het Gouden Racket (door Grondijs Schilderwerken belegd met echt bladgoud) voor de meest opvallende (sportieve / pechvogel/opvallende) deelnemer van het toernooi.

 

Over Tennisvereniging Rijnhuyse

Tennisvereniging Rijnhuyse (TVR), gelegen aan Rond het Fort in Nieuwegein, is opgericht in 1969. Het tennispark met zeven allweather smashcourtbanen is gelegen in een prachtig deel van Nieuwegein, dicht bij het kasteel Rijnhuizen (Jutphaas). De vereniging telt ruim 620 leden, van jong tot oud, en heeft ruimte voor nieuwe leden. Kijk voor meer informatie over de club en de activiteiten op www.rijnhuyse.nl.

Gegevens

Begin:
16 maart 2018
Einde:
25 maart 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Tennisvereniging Rijnhuyse
E-mail:
voorzitter@rijnhuyse.nl
Site:
http://rijnhuyse.nl/

Locatie

Rijnhuyse
Rond Het Fort 12
Nieuwegein, 3439 MK Nederland
+ Google Maps