Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Midden Nederland

16 september 2018

Op zondag 16 september verzorgt DBMN in samenwerking met de Nederlandse Darts Bond de eerste NDB ranking van het seizoen voor alle spelers met de Nederlandse nationaliteit die niet in het bezit zijn van een PDC-tourcard. Er zijn verschillende categorieën waar in gespeeld wordt.

Senioren
Bij de senioren zijn er aparte toernooien voor de dames en de heren. Om beter in te kunnen spelen op het niveau van verschillende darters zal er tijdens de NDB rankings onderscheid worden in niveau bij de heren. Men zal zich op de DBMN ranking kunnen inschrijven voor de categorie Heren A of de categorie Heren B. Beide categoriën kennen een eigen prijzenverdeling en speelformat. Zo zal er in de Heren A categorie best of 7 worden gespeeld en speelt de Heren B categorie in poules zolang de aantallen dit toelaten (bij 96 deelnemers of minder).

 

Jeugd
De jeugd kent 3 categorieën: aspiranten (t/m 13 jaar), junioren (14 t/m 17 jaar) en meisjes (t/m 17 jaar). Jeugdspelers die tijdens een lopend seizoen 18 jaar worden mogen het hele seizoen afmaken in hun jeugdcategorie. Ook mogen zij aan het begin van het seizoen, dus ook als zij nog 17 jaar zijn, overstappen naar de senioren. Hiervoor moeten zij wel voor het begin van het seizoen leeftijdsdispensatie aanvragen bij de NDB. Stuur dan een e-mail naar info@ndbdarts.nl.

Om de prachtige dartssport zoveel mogelijk te promoten onder de jeugd en om de jongsten onder ons zoveel mogelijk te stimuleren voor de dartssport kan alle jeugd (dus alle aspiranten, meisjes en junioren) zich kosteloos inschrijven voor de NDB rankings!

 

Paradarts & Specials
Ook op Open Midden Nederland van 169 september 2018 zal er  een paradarts toernooi zijn. Deze categorie kent haar eigen circuit en een eigen ranking. Voor meer informatie klikt u hier.
Voor alle spelers met een andersoortige beperking is er de ‘specials’ categorie.

Gegevens

Datum:
16 september 2018
Evenement Categorie:
Site:
https://www.dbmn.nl/openmiddennederland/

Locatie

Health Center Hoenderdaal
Hoendersteeg 7
Driebergen-Rijsenburg, 3972 NA Nederland
+ Google Maps