Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open training Krav Maga

14 maart 2017 18:15-19:30

Gratis

Combat Survival Commando Krav Maga behoort volgens veel experts tot het meest realistische zelfverdedigingssysteem ter wereld. In deze Israëlische krijgskunst leren beoefenaars hoe zij elke aanvaller kunnen verslaan, ook als die gewapend is met bijvoorbeeld een mes, pistool, fles of honkbalknuppel.

Daarnaast leren zij hoe ze een tegenstander direct onder controle krijgen of hoe hem te verzwakken, ongeacht zijn grootte, trainingsachtergrond of mate van ervaring. De zelfverdedigingstechnieken van Combat Survival Commando Krav Maga zijn er op gericht om je leven te redden in gevechtssituaties.

Veel mensen zien snel resultaat van de training dankzij de gemakkelijk te leren bewegingen die gebaseerd zijn op realistische situaties. Naast de lichamelijke en technische training is er ook veel aandacht voor innerlijke mentale kracht, om vol vertrouwen te handelen in levensbedreigende situaties.

Kortom, we zijn geen vechtersbazen en willen liever geen geweld. Kunnen we niet anders dan zullen we met minimale inzet het maximale resultaat behalen om ons in veiligheid te brengen. Bij voldoende interesse zal er een CKM school in Utrecht geopend worden. Op dinsdag 14 maart 2017, zal Commando Krav Maga een open training geven.

Krav Maga

Gegevens

Datum:
14 maart 2017
Tijd:
18:15-19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Commando Krav Maga
Site:
http://commandokravmagaermelo.nl/

Locatie

Gymzaal Pieterskerkhof
Pieterskerkhof 10
Utrecht , Nederland
+ Google Maps