Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open training U-Track Masters

6 september 2020 11:00-13:00

Op 6 september 2020 organiseert het Masters Team van Atletiekvereniging de Master Meeneemdag. Deelnemers krijgen een gevarieerde introductietraining onder leiding van de bekende atletiekcoach Juul Acton. Acton is oud-trainer/coach van Dafne Schippers en tot recent nog N’Ketia Seedo. Doel van de Master Meeneemdag is om Masters (35+ atleten) te laten ervaren wat onderdelen als sprint, verspringen en bijvoorbeeld discuswerpen en kogelstoten inhouden.

Er zijn veel atleten die in de late tienerjaren de atletieksport verlaten. Vaak naar aanleiding van een verhuizing in het kader van studie. Ook sporters die indrukwekkende resultaten hebben neergezet, verliezen de sport soms uit het oog. Bij U-Track Masters kunnen zij de draad weer oppakken. Het mastersteam van U-Track levert jaarlijks een medailleoogst op voor de club. Meerdere atleten behoren tot de Top-3 van Nederland op verschillende onderdelen. Het mastersteam is Nederlands Kampioen op de 4 x 100 sprint en nationaal recordhouder op de 4 x 200 sprint indoor. Er is een U-Track Masters mannen- en vrouwenteam.

Tijdens de Master Meeneemdag worden in een kleine twee uur veel van de atletiekonderdelen aangeboden. Ervaren trainers onder leiding van Juul Acton en begeleid door de huidige U-Track Masters, demonstreren de onderdelen, geven uitleg en helpen bij het onder de knie krijgen van de techniek. Voor meer ervaren atleten is er alle ruimte om het eigen kunnen weer eens te testen en de lol van de sport misschien opnieuw te ontdekken.

De Master Meeneemdag wordt afgesloten met een estafette 4 x 100.

 

Master Meeneemdag | Open Training U-Track Masters

6 september 11:00 – 13:00

Atletiekbaan U-Track Maarschalkerweerd

Aanmelden via masters@U-Track.nl

De training is – na aanmelding via U-Track (masters@U-Track.nl) – kosteloos. De locatie is de atletiekbaan waar ook het NK Atletiek 2020 wordt gehouden: U-Track Maarschalkerweerd.

Gegevens

Datum:
6 september 2020
Tijd:
11:00-13:00
Evenement Categorie:

Organisator

U-Track

Locatie

Sportpark Maarschalkerweerd
Mytylweg 17
Utrecht , Nederland
+ Google Maps