Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QuoVadis Rijnhuyse Open

2 september 2017-10 september 2017

Van 2 september t/m 10 september organiseert Tennisvereniging Rijnhuyse zijn jaarlijkse open toernooi: het QuoVadis Rijnhuyse Open. De echte tennisliefhebber kan zijn hart weer kwijt bij spannende wedstrijden, maar ook naast de baan tijdens leuke activiteiten.

Tennissers hebben nog beperkt tijd om zich in te schrijven voor het QuoVadis Rijnhuyse Open dat van 2 t/m 10 september op de smashcourtbanen van Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein wordt gehouden. De inschrijving voor dit tennistoernooi via www.toernooi.nl sluit namelijk 24 augustus a.s.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om in te schrijven voor HD2, DD2 en GD2. De overige categorieën zijn speelsterkte 3 t/m 8 (in alle categorieën herenenkel, herendubbel, damesenkel, damesdubbel en gemengddubbel). Bij speelsterkte 7 is dit jaar ook voor de eerste keer de categorie 35+ voor de HD, DD en GD toegevoegd. Het QuoVadis Rijnhuyse Open bestaat al vele decennia en wordt door menigeen in de regio gezien als een sportieve start van het naseizoen en een goede voorbereiding op de najaarscompetitie.

 

Gegevens

Begin:
2 september 2017
Einde:
10 september 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Tennisvereniging Rijnhuyse
E-mail:
voorzitter@rijnhuyse.nl
Site:
http://rijnhuyse.nl/

Locatie

Rijnhuyse
Rond Het Fort 12
Nieuwegein, 3439 MK Nederland
+ Google Maps