Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rijnhuyse Open 2018

1 september 2018-9 september 2018

Voor TV Rijnhuyse is September al sinds jaar & dag de maand van het QuoVadis Rijnhuyse Open. De komende editie van het Open Toernooi wordt gespeeld van zaterdag 1 september tot en met zondag 9 september.

In 2017 was de eerste keer speelsterkte 2 aan het deelnemersveld damesenkel, damesdubbel en gemengd dubbel toegevoegd. Maruschka van Soest (TC Domstad) zette vervolgens als eerste 2 speelster het QuoVadis Rijnhuyse 2017 op naam. In een spannende eindstrijd tegen favoriete Lisa Borckink (TC Bilthoven) was Maruschka de sterkste. In de gemengd dubbel 2 waren Lisa Borckink samen met haar partner Maarten Hulst (beiden TC Bilthoven) uiteindelijk de sterksten. Met 6-3 en 7-5 wonnen zij van Milou Ettekoven en Bram Stultiens. De finale herenenkel 3 werd gewonnen door onze clubleden Jeroen van Hoeflaken en Marcel Tersteeg. De damesdubbel 3 finale is uiteindelijk gewonnen door Marit Kreugel en Merel van Houten.

Like onze facebookpagina’s van Rijnhuyse en/of het open toernooi, zodat je ook in 2018 op de hoogte bent van alle activiteiten.

 

De inschrijving is tot en met 26 augustus geopend.

Het belooft weer een mooie editie te worden, met de traditionele ingrediënten als de feestavond met deejay, de wijnproeverij in het finaleweekend en een wedstrijdcommissie die zich het vuur uit de sloffen loopt om het iedereen naar de zin te maken.

Kortom; schrijf je in, kom eens supporteren, of draag je steentje bij met een tafeldienst. Tot in de eerste week van september!

Gegevens

Begin:
1 september 2018
Einde:
9 september 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Tennisvereniging Rijnhuyse
E-mail:
voorzitter@rijnhuyse.nl
Site:
http://rijnhuyse.nl/

Locatie

Rijnhuyse
Rond Het Fort 12
Nieuwegein, 3439 MK Nederland
+ Google Maps