Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rijnhuyse Open 2019

15 juni 2019-23 juni 2019

Van zaterdag 15 juni t/m zondag 23 juni 2019 wordt bij Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein het QuoVadis Rijnhuyse Open Toernooi gehouden. Het thema is ‘Goud’ want de tennisvereniging viert dit jaar haar 50-jarig bestaan.

Daarom hijst de organisatie ook het Open Toernooi in een gouden jasje. Dit jaar vindt het toernooi overigens voor het eerst plaats in juni in plaats van in september. Zo worden meer tennisliefhebbers bereikt en is er minder overlap met andere toernooien in de regio. Inschrijven kan tot en met 4 juni via www.toernooi.nl en iedere 150e deelnemer ontvangt van de tennisvereniging een dinerbon.

 

Gouden winnaarontbijt

Op de zeven smashcourtbanen van de tennisclub worden tijdens het toernooi singels, dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 3 t/m 8. In de categorieën 7 en 8 is er ook een 35+ toernooi. De finales worden gespeeld op zondag 23 juni. Inschrijven via www.toernooi.nl kan tot en met dinsdag 4 juni a.s.

Tijdens de toernooiweek staat alles in het teken van ‘Goud’, verwijzend naar de 50e verjaardag van de club.

Zo wordt er dagelijks gekookt door enthousiaste vrijwilligers, is er doordeweeks een ‘koekenpantennistoernooi’, is er op vrijdag een karaoke en een pubquiz en op de finaledag een gouden winnaarontbijt. Het finaleweekend biedt bovendien een grote verloting en op zondag een wijnproeverij, in combinatie met ‘burgers en bier’. Activiteiten zijn er dus niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de neutrale toeschouwer of sportliefhebber. Iedereen is dan ook van harte welkom om van 15 t/m 23 juni naar Rijnhuyse te komen.

 

Tennisfeestje voor de regio

Het QuoVadis Rijnhuyse Open trekt jaarlijks veel trouwe deelnemers uit de regio. Toernooileider Lars van Opijnen, vertelt: ‘Het deelnemersveld is heel divers. We ontvangen vooral in de recreatieve categorieën veel eigen leden, maar ook een groot aantal deelnemers uit Vianen, IJsselstein, Houten, Utrecht, De Meern, Vleuten en Culemborg. In 2018 was het toernooi al goed vol, maar we proberen dit jaar nog meer mensen te enthousiasmeren.Beginnend, gevorderd, jong of oud dat maakt voor ons niet uit. Op ons mooie park, naast fort Jutphaas hangt altijd een gemoedelijke sfeer en met de gouden thema-activiteiten die we als commissie organiseren, wordt die sfeer alleen nog maar beter. Bovendien ligt voor alle deelnemers een leuk welkomstgeschenk klaar. De 150e deelnemers zetten we extra in het zonnetje met een dinerbon.’

Gegevens

Begin:
15 juni 2019
Einde:
23 juni 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CC05B0E7-66F2-43E0-94D1-3A889B047398

Organisator

Tennisvereniging Rijnhuyse
E-mail:
voorzitter@rijnhuyse.nl
Site:
http://rijnhuyse.nl/

Locatie

Rijnhuyse
Rond Het Fort 12
Nieuwegein, 3439 MK Nederland
+ Google Maps