Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde van Utrecht 2021

9 oktober 2021 08:00-17:00

Zaterdag 9 oktober vindt de Ronde van Utrecht plaats op de Nedereindse Berg. Er staat een heus omnium op het programma, speciaal voor de Utrechtse wielerverenigingen. Ook kun je deelnemen aan een GPX toertocht van 100 kilometer over de mooiste wegen rondom Utrecht.

 

Wedstrijd

Het programma start  met de renners uit de categorie sportklasse. Vervolgens verschijnen de elite zonder contract en de amateurs aan de start. Inschrijven kan via MijnKNWU.

Als laatste staat er een omnium op het programma speciaal voor Utrechtse wielerverenigingen. Het secretariaat van de Utrechtse vereniging meldt een team van deelnemers aan door een mail te sturen naar: info@wielerplatformutrecht.nl. Deelnemers van het team die niet in het bezit zijn van een KNWU-licentie schrijven zich daarnaast individueel in via MijnKNWU (Ronde van Utrecht – Omnium Utrechtse wielerverenigingen). Heb je geen KNWU-account dan kan je deze gratis aanmaken.

Deelnemers met een KNWU-licentie hoeven zich niet in te schrijven via MijnKNWU.

 

Toertocht

De Ronde van Utrecht toertocht op zaterdag 9 oktober is een GPX toertocht van zo’n 100 kilometer. De startlocatie is de parkeerplaats bij de Nedereindse Berg. De route voert, net als in 2019, door het gevarieerde landschap rondom Utrecht waarbij de prachtige wateren zoals de Lek, de Hollandse IJssel en de Vecht niet worden overgeslagen. Halverwege is een bevoorradingspost ingericht.

Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro (9,50 euro voor NFTU leden). Start zal geheel corona-proof plaatsvinden tussen 08.30 en 10.00 uur. Schrijf je snel in, want er is een maximum van 200 deelnemers.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
08:00-17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://rondevanutrecht.nl/

Organisator

Wielerplatform Utrecht
E-mail:
info@wielerplatformutrecht.nl
Site:
http://www.wielerplatformutrecht.nl/over-ons/

Locatie

Nedereindse Berg
Nedereindseweg 503
Utrecht, 3546 PM Nederland
+ Google Maps